Egyedi és prémium weboldal készítés

Legyen szó egyedi weboldal készítésről, vagy egyedi webáruház készítésről, ránk biztosan alapozhatod a céged online jövőjét.

Egyedi és prémium weboldal készítés

Minőség és garancia?

Küldetésünknek tekintjük, hogy a lehető legjobb minőséget szállítsuk ügyfeleinknek, így nem félünk, egész életre szóló garanciát adni az általunk elvégzett munkákra.

Weboldal készítés, de miért pont velünk?

Weboldal készítés, de miért pont velünk?

Egy prémium weboldal készítése számos előnnyel járhat, amelyek hozzájárulhatnak az online jelenléted hatékonyságához és sikeréhez. Nézzük milyen előnyökről van szó:

  • Megjelenés és dizájn: Egy egyedi, prémium weboldal sokkal professzionálisabb és vonzóbb, mint egy sablonos oldal. Ez a megjelenés lehetővé teszi, hogy jobban megfelelj a látogatók igényeinek, és megbízhatóbb benyomást kelt. Nálunk a weboldal készítése során csak egyedi dizájnnal fogsz találkozni.
  • Funkcionalitás: Az általunk készített weboldalak igényeidnek megfelelő funkcionalitással rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy hatékonyabban kommunikálj a látogatókkal és jobban irányítsd őket a célod felé.
  • SEO optimalizálás: A nálunk készült weboldalak több lehetőséget kínálnak a SEO optimalizációra, amely segíthet abban, hogy jobban látható legyél a keresőmotorokban, és több látogatót vonzz magadhoz.
  • Biztonság és megbízhatóság: A weboldal készítés során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, ami fontos szerepet játszik az online üzleted hitelességének növelésében. Az ingyenes vagy olcsó weboldalak esetében ez a szempont nem szokott mérvadó lenni.
  • Támogatás: Ha minket választasz a weboldal készítésre akkor, számos támogatási lehetőséggel számolhatsz, amelyek segítségével könnyebben kezelheted az oldaladat, és kiküszöbölheted az esetleges problémákat.

Állásfoglalás a minőségi weboldal készítés mellett

Állásfoglalás a minőségi weboldal készítés mellett

Álláspontunk szerint a minőségi weboldal készítése elengedhetetlen minden vállalkozás számára napjaink digitalizált világában.

A weboldal készítés folyamata nem csupán a vizuális megjelenésre, hanem a tartalom minőségére, a felhasználói élményre és az optimalizálásra is nagy hangsúlyt helyez. Meggyőződésünk, hogy a minőségi weboldal erősíti a márka hitelességét, növeli a láthatóságot és segít megszólítani a célközönséget.

Az ellenállhatatlan webdesign, a könnyen navigálható felület, a gyors betöltődés és a SEO-optimalizált tartalom mind hozzájárulnak a weboldalak hatékonyságához és sikeres működéséhez. Ezáltal a készítés során fokozottan figyelünk a minőségi elemek integrálására.

Hiszünk abban, hogy a minőségi weboldal készítés fontos eszköz a versenyképes üzleti környezetben való helytálláshoz és a siker eléréséhez.

Hogyan dolgozunk?

Szeretnénk megismertetni veled az alapvető lépéseket, amikkel találkozhatsz nálunk a fejlesztések folyamata közben.

1

Igényfelmérés

Minden esetben tisztázni kell, hogy mi a cél amit ügyfelünk el szeretne érni. Legyen szó weboldal készítésről, fejlesztésről, kereső marketingről, vagy kisebb munkálatokról, fel kell építeni a kölcsönös bizalmi kapcsolatot és az összhangot, ami alapvető feltétele az elvárt eredmény elérése érdekében.

Az igényfelmérés lehetőséget ad számunkra is, hogy a legjobb eszközöket és megoldásokat javasoljuk, hogy a kitűzött célok eléréséhez.

2

Tervezés

A tervezés fázisa az egyik legfontosabb folyamat, bármilyen munkáról is legyen szó. A megfelelő tervezéssel sok időt és pénzt spórolhatunk meg és csökkenti lehet a feleslegesen, vagy tévesen elkészült munkák számát.

A tervezés során mindig priorizáljuk a munkafolyamatokat, ami lehetőséget ad arra, hogy a optimálisan, akár részenként történjen meg az adott munka átadása.

3

Árajánlat

Egy kötetlen hangvitelű, de a célra fókuszáló beszélgetés keretein belül, felmérjük a pontos igényeidet.

Az igények felmérése után, már szóban tájékoztatunk a kivitelezés becsült idejéről és várható költségeiről is, amelyről természetesen írásos árajánlatot is készítünk.

4

Kivitelezés

A megbeszélt ütemben kezdjük el elvégezni a nekünk adott munkákat. A munkafolyamatok haladásáról rendszeres tájékoztatást adunk ügyfeleinknek, valamint azok tesztelhetőségét és ellenőrzését folyamatosan biztosítjuk.

A folyamatos ellenőrzés, lehetőséget biztosít az ügyfélnek, hogy változtatást, vagy finomítást kérjen az eddig elkészült részeken.

5

Tesztelés, jóváhagyás

A fejlesztés végén, mi magunk is egy széles spektrumú tesztelésnek vetjük alá a kész terméket. Ez magában foglal automatizált teszteket és manuális teszteket is. Ezen a ponton az ügyfeleinket is a tesztelésre és a kipróbálásra sarkaljuk.

Az ügyféloldali tesztelés nagy előnye, hogy az élesítés elindítása előtt még lehetőségünk van végrehajtani a végső simításokat, ami tökéletessé teszi a végeredményt.

6

Átadás, élesítés

Amennyiben ügyfelünk igányt tart rá, elvégezzük a fejlesztés élesítését, ellenkező esetben a kész kódbázist egy online kódtárban a rendelkezésére bocsájtjuk.

Az élesítéseknél minden esetben teljesen automatizált élesítése folyamatot építünk fel, ami biztosítja, hogy a szolgáltatási idő kiesés a legrövidebb legyen, illetve egy hibás, vagy téves fejlesztés könnyen visszahívható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, árajánlatot szeretnél kérni, vagy csak érdeklődnél, ne habozz!

Írj nekünk üzenetet, vagy kérj visszahívást

Stabil alapok

Számunkra kiemelten fontos a minőség és a biztonság kérdése. Hitünk szerint ez a két dolog, kéz a kézben jár egymással. Az elérhető legmodernebb és legmegbízhatóbb technológiákkal dolgozunk és kiemelt figyelmet fordítunk a minőségbiztosításra is.

Ahogy mi sem szeretjük a rejtett dolgokat, így ügyfeleink részére is teljes átláthatóságot biztosítunk, amihez saját egyedi eszközeink nyújtanak segítséget.

Stabil alapok