Nem pörög megfelelően a webáruházad?
Akkor ezt látnod kell...

A webáruházad nem hoz elég bevételt? Nem találnak meg a vevők? A konkurencia megelőzőtt?
Mi segítünk leküzdeni a problémákat

Szembesültél az alábbi problémákkal?

  • Kevés a bevételed a webáruházból
  • Hatalmas konkurencia
  • A vevők elkerülnek mint ha nem is léteznél
  • Vevők bizalmatlanok és keveset költenek
  • Nincsenek visszatérő vevőid

Ha magadra ismertél, akkor megnyugtatlak, pontosan tudjuk mire is van szükséged! A webáruházadat értékké és értékessé alakítjuk a vevőid és a konkurenciád szemében is.

5 + 1 nélkülözhetetlen tanács ha neked is webáruházad van!

Szeretnénk köszönteni és egyben gratulálni is neked, mert az első lépést megtetted, hogy egy sikeres webáruház boldog és elégedett tulajdonosa legyél. Most megajándékozunk téged 5+1 hasznos tanáccsal az induláshoz. Kérd ingyenes anyagunkat és lásd más szemszögből az online jelenléted!

Az alábbi három pont közül melyik igaz rád?

Nincs elég megrendelőd a weboldaladon?

Kevés látogatód, vagy nem tudod őket vásárlásra ösztönözni? Nincsenek visszatérő vevőid? Ezek súlyos problémák, de mi segítünk abban, hogy a vevőid ne tudjanak ellenállni neked!

Rossz a Google helyezésed?

Nem találnak meg a vevőid a keresőben? Jelentéktelen az online jelenléted? A vevők nem tudják, hogy milyen szuper terméket tudnál adni nekik? Ezen azonnal javítani kell!

A weboldalad csak a pénz viszi, nem pedig hozza?

Fölösleges fejlesztési költségek, drága és sosem megtérülő hirdetések terhelnek? A hirdetéseid ugyan olyanok mint a konkurensednek? Hatékonnyá tesszük a marketinged alapjait!

Sztori: A feneketlen kút és a sajt!

Ez nem népmese lesz, de akár az is lehetne...

Egy átlagosnak mondható, vidéki, autóalkatrészek értékesítésével foglalkozó cég úgy döntött, hogy új weboldallal szeretne sikeresebb online jelenlétet elérni és így több ügyfelet szerezni magának. Az ügyfél, rövid internetes keresés után megbízta a fejlesztési munkálatokkal az egyik hazai céget. A kivitelező olcsón és gyorsan ígért hatékony webáruházat. A történetünk nagyon rövid lenne, ha minden a vártnak megfelelően alakult volna...

Az ügyfelünk hitt a már-már hihetetlen ígéreteknek, így a fejlesztési munkálatok befejezése után kellett szembesülnie azzal a ténnyel, hogy az elkészített weboldal nem tudja teljesíteni az elvárásait.

A weboldal nem teljesített jól a google értékeléseken. A legtöbb esetben lassú volt és kifejezetten nagy adatforgalmat generált, ami nem tett jót a google mobilos rangsorolásának. Alapvetően hiányoztak az új vevőket érintő marketing fejlesztések és a legkisebb figyelmet sem fordították a jelenlegi vevők megtartására.

Fontos megjegyezni, hogy az új weboldal végül sosem került élesítésre, így időben sikerült elejét venni sok lehetséges problémának.

Mint minden érdekes Hollywood-i történetben itt is ekkor jött el a csavar ideje. Személyes ajánlás útján, az ügyfelünk(akkor még csak jövendőbeli ügyfelünk), felkeresett minket és hamar sikerült megtalálnunk a közös irányt. Az új fejlesztést lecseréltük és az ügyféllel közösen megtervezett marketingstratégia szerint készítettük el a webáruházat. Az eredmény önmagáért beszélt. A cég bevétele szó szerint kilőtt és a régió legnagyobb üzletévé vált.

Ez egy nem mai történet, de a benne rejlő tanulság a mai napig aktuális. Egy webáruház sikeressége nem pusztán technikai eredetű. Kell hozzá a marketing, a helyes kivitelezés, az ideális szemlélet és egy jó csapat. Mi ezt tudjuk kínálni az ügyfeleinknek.

Szeretnéd megtudni, hogy melyik cégről is lehet szó? Végül is lehet halottál már róla valahol. Az INGYENES konzultáció alkalmával nyugodtan kitérhetünk erre a történetre is.
A sajt

Ez egy sajt. Egy olyan sajt, amit sokan ki akarnak énekelni a szádból.

A bolt

Nem minden esetben az egyedi fejlesztésű webáruházak a nyerők, de sokkal több a potenciál bennük.

Mi mindent tudunk tenni a webáruházadért?

A lehető legjobb google helyezés

Technikai és tartalmi optimalizálás, ami a keresők legjobb barátja lesz.

Látogatói viselkedés elemzés

Mi pontosan megfogjuk mondani neked, hogy mit és hogyan használnak a látogatók az oldaladon.

Hatékonyabb üzleti folyamatok

Vásárlást segítő és ösztönző tehcnikák alkalmazása, kényelmi funkciók integrálása.

Ideális UI (felhasználói felület)

Az oldalad legyen kényelmes és intuitív, a látogatóból konvertáljunk vásárlót!

24/7 Riportálás

A hét minden napján, a nap minden órájában figyeljük, hogyan teljesít az áruházad a keresőben.

Egyedi fejlesztések, javítások

Ha valami nem működik, vagy ha új funkcióra van szükség.